Eolienne à 3 plaes verticales

Still Consulting installeert zijn eerste windturbine! 

Still Consulting (Wind Harvest) is een onderneming die zich specialiseert in het ontwerpen van windturbines. Sinds een half jaar bevindt ze zich in het bedrijvencentrum Euclides. De onderneming heeft net de installatie afgerond van haar eerste verticaal roterende turbine in een Europees onderzoekscentrum naar hernieuwbare energie in Denemarken.

Het betreft een 18 meter hoog model met drie schoepen. De turbine is naar de windzijde gericht en kan bij verschillende snelheden worden gebruikt om op die manier het rendement te maximaliseren. Het betreft een eenvoudig te bouwen, te vervoeren en te monteren windmolen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website http://www.windharvest.com. Het bedrijvencentrum Euclides wenst het hele team van Wind Harvest... de wind in de zeilen bij de ingebruikneming en commercialisering van de nieuwe turbine.

  logo-anderlecht-nb     logo-gomb-nb    logo-abattoir-nb     logo-coften-nb          logo-missloc-nb     logo-missloc-nb logo-brussels-nb   logo-brussels-nb

Scheikundigestraat 34 - 36 B-1070 Anderlecht T 02 529 00 00 info@euclides.irisnet.be